Beta Halo 5 rozšířena o nové mapy, módy a novou zbraň
Novinka Beta Halo 5 rozšířena o nové mapy, módy a novou zbraň

Beta Halo 5 rozšířena o nové mapy, módy a novou zbraň

Michal Burian

Michal Burian

V nadcházejícím týdnu se můžete těšit na další obsah, který bude do bety přidán.

Reklama

Multiplayerová beta Halo 5: Guardians, která je několik dnů přístupná všem majitelům Halo: The Master Chief Collection, byla včera k večeru rozšířena o nové mapy, módy a novou zbraň. Nově si můžete vyzkoušet herní režim Breakout. Jde o hru založenou na klasickém team deathmatch, ve kterém každý Spartan má pouze jeden život za kolo. První tým, který vyhraje pět kol, se stane celkovým vítězem. Breakout můžete hrát na mapě Crossfire nebo její variantě nazvané Trench.

Regret a Eden jsou zase nové mapy, které byly přidány do playlistu Slayer. Regret je remix Truth, obě dvě mapy byly představeny již v minulém týdnu. Aby byl výčet kompletní, tak novou zbraní je Hydra MLRS. Vývojáři z 343 Industries o ní říkají, že jde o zbrusu novou zbraň v Halo universu.

V nadcházejícím týdnu se můžete těšit na další obsah, který bude do bety přidán.

Více informací se o betě Halo 5 dočtete v našem speciálu s dojmy z hraní. Já už jen připomenu, že testování multiplayeru potrvá do 18. ledna. Během této doby si hráči budou moci vyzkoušet tři módy a sedm různých map. Bohužel pouze v klasickém arénovém boji 4 vs. 4, další variance až později.

Nové screenshoty

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama