Beta Kingdom Come: Deliverance by měla být k dispozici v prvním čtvrtletí příštího roku
KC: Deliverance Novinka Beta Kingdom Come: Deliverance by měla být k dispozici v prvním čtvrtletí příštího roku

Beta Kingdom Come: Deliverance by měla být k dispozici v prvním čtvrtletí příštího roku

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

Zahrne většinu klíčových herních mechanik, několik questů z hlavní příběhové linie, menší bitvu a zhruba pětinu finální mapy hry.

Reklama

Po delší odmlce jsme se dočkali dalšího vývojářského deníku z vývoje Kingdom Come: Deliverance. Důvodem dlouhého ticha bylo prostě to, že tvůrci pracují na hře. Do konce roku by mělo dojít k dokončení všech featur a herních mechanik a poté se budou vývojáři zabývat obsahem a dolaďováním všeho potřebného.

Lidi z Warhorse zaměstnává i beta, která by měla vyjít v prvním čtvrtletí příštího roku, pokud všechno půjde hladce. Nabídnout by měla většinu klíčových herních mechanik, několik questů z hlavní příběhové linie, menší bitvu a mapu, která pokryje zhruba pětinu mapy finální hry. K betě budou mít pochopitelně přístup ti, kteří hru podpořili patřičnou částkou na Kickstarteru nebo na webu hry, z dřívějška ale víme, že by se měla objevit i na Steamu v programu Early Access.

Pokud jde o obsah finální verze, na scénáři hry pracuje osm lidí a tvůrci napsali 2500 stran scénáře a stovky stran o designu. V plánu je zhruba 70 questů s dialogy, které obsahují více než 300 tisíc slov. Většina věcí je podle všeho už napsaná a tvůrci pracují na posledních několika questech.

Většina příběhu je tedy hotová, takže vývojáři začali hru překládat do angličtiny a natáčet cut-scény a brzy dojde i k nahrávání anglického dabingu. Dan Vávra tvrdí, že se zatím setkali s více než 50 herci, přičemž volba vhodných dabérů a rozhodnutí o správném přízvuku nejsou snadné.

Video update se zabývá i nedávnou (a poslední) aktualizací alfa verze, která zahrnuje například první verzi systému zločinu, adaptivní hudbu nebo technologii globální iluminace. Za pozornost stojí i změny denní doby a počasí či ukázka skeneru tváří.

Tvůrci navíc pracují na nových animací stealth útoků a boje se štítem, beze zbraní a s ratišťovými (nebo chcete-li tyčovými) zbraněmi, které nakonec ve hře přeci jen budou. A chybět nebude ani pes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama