Beta pro Planet Zoo v září
Planet Zoo Novinka Beta pro Planet Zoo v září

Beta pro Planet Zoo v září

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

3
Platformy Windows PC

Zároveň se můžete podívat na nový gameplay trailer.

Reklama

Studio Frontier Developments během Gamescomu představilo nový gameplay trailer pro hru Planet Zoo. Zároveň nám oznámili, že nás brzy čeká early acces beta dostupná všem hráčům, kteří si na Steamu předplatili Planet Zoo Deluxe Edition. Beta odstartuje 24. září a poběží až do 8. října. Součástí tohoto testu bude mód kariéry a mód franšíza. Zároveň hráči, kteří si předobjednali již zmíněnou Deluxe Edition získají exkluzivní digitální obsah například ve formě speciálních zvířat jako je třeba Hrošík Liberijský, Gazela Thomsonova nebo Varan Komodský.

Příběhový mód kariéra představuje nový příběh, který hráče vezme na cestu kolem světa, aby jim dal možnost vést různá Zoo po celé naší planetě. Beta bude obsahovat první scénář a nechá nás si vyzkoušet manažment Zoo a seznámíme se také s některými zvířaty, na které se můžeme těšit v plné hře. Zároveň zde budou i některá zvířátka, které vývojáři doposud nepředstavili.

Mód franšíza je popisován jako směsice sandboxu a simulace. Zde budete vládci své jedné velké Zoo, kde budete moci stavět, zkoumat a budovat svoji vlastní značku mezi ostatními hráči Planet Zoo po celém světě. Beta nás nechá vyzkoušet si různé herní prvky, jako například online zvířecí výměnu, kde můžete s jinými hráči vyměnit svá zvířata, abyste zajistili větší diverzifikaci vašich živočišných druhů. Frontier Developments říkají, že mód franšíza bude po vydání obsahovat denní úkoly a týdenní komunitní výzvy, které budou mít za cíl spojit hráče, aby splnili zadaný úkol.

Na Planet Zoo se můžeme těšit 5. listopadu tohoto roku a to na PC.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama