Beta Titanfall pro Xbox One je nyní otevřená pro všechny, PC snad bude následovat
Titanfall Novinka Beta Titanfall pro Xbox One je nyní otevřená pro všechny, PC snad bude následovat

Beta Titanfall pro Xbox One je nyní otevřená pro všechny, PC snad bude následovat

Martin Cvrček

Martin Cvrček

162

Beta Titanfallu se setkala s velkým zájmem. Pokud se ale na vás nedostalo, ještě nezoufejte. Betu pro Xbox One už si může stáhnout každý bez nutnosti kódu a na PC se snad tato možnost také brzy objeví. <strong>Update: Open beta je už i pro PC.</strong>

Reklama

Update

Open beta je už k dispozici i na PC. Pokud jste žádali o klíč, jednoduše zapněte Origin, navštivte svou herní knihovnu a měli byste tam betu Titanfallu najít. Pokud ji tam ještě nemáte, buďte trpěliví. Respawn uvádí, že bude pár hodin trvat, než zpřístupní betu všem registrovaným zájemcům.

Původní zpráva

Beta Titanfallu, která odstartovala ve čtvrtek, se u hráčů setkala s velkým zájmem. Bohužel šlo doteď jen o uzavřenou betu, takže pro vstup do hry jste se museli přihlásit o klíč a čekat, zda vám ho EA pošle.

Nyní je kapacita uzavřené bety naplněná, a tak došlo k poměrně překvapivému kroku. Na Xbox One se beta otevřela pro všechny. Takže už nepotřebujete kód a betu si můžete bez zábran stáhnout.

No jo, ale co PC? K němu se Respawn vyjádřil následovně: "Nejdříve otevřeme Xbox One Betu, kterou možná bude následovat PC beta." Takže zatím není nic definitivní, ale je tu určitě šance, že k open betě na PC dojde.

Jenom doufáme, že k tomu dojde co nejdřív. Beta totiž končí už za dva dny, nemluvě o faktu, že na PC zabírá 12,3 GB, což mnozí mohou stahovat docela dlouho. Pokud každopádně k otevření PC bety dojde, určitě ji doporučujeme zkusit.

Nám se hra zatím dost zamlouvá, ale jak jste dokázali v komentářích, ne každému koncept Titanfallu musí vyhovovat. Jakmile tedy bude šance ke zkoušce, využijte ji, pokud plánujete koupi hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama