Bethesda oznamuje Fallout Anthology
Fallout Novinka Bethesda oznamuje Fallout Anthology

Bethesda oznamuje Fallout Anthology

Martin Cvrček

Martin Cvrček

53

Antologie pro PC zahrne všechny dosud vydané díly ze série a bude se ukrývat v balení připomínajícím mini-atomovku z Fatmana.

Reklama

Letošní QuakeCon přináší první ovoce, a to oznámení kompilace všech dosud vydaných dílů série Fallout na PC. Kolekce nese prostý název Fallout Anthology a zahrne Fallout, Fallout 2, Fallout: Tactics, Fallout 3 a Fallout: New Vegas. Třetí díl i New Vegas budou pochopitelně doprovázet i všechny DLC přídavky.

Nejzajímavější na celé antologii je pravděpodobně balení. Celá ta svatá pětice bude ukrytá v mini-atomovce, munici pro oblíbenou zbraň Fatman. Mini-atomovka bude dokonce vydávat zvuk bomby a bude v ní místo i na chystaný Fallout 4. Ten si samozřejmě budete muset koupit samostatně.

Cena antologie je stanovená na 49,99 dolarů a v Evropě vyjde 2. října (v Americe se objeví už 29. září). Pete Hines z Bethesdy na Twitteru tvrdí, že dostupnost bude omezená.

Není to nicméně poprvé, co Bethesda vydává něco takového, podobná kolekce byla k dispozici i v případě The Elder Scrolls série. Jen nebyla v tak unikátním (a bezpochyby drahém) balení.

Každopádně bude zajímavé sledovat, jestli antologie donutí Bethesdu konečně něco udělat s Falloutem 3 a skutečností, že pro spuštění stále vyžaduje tu nechutnou odpornost jménem Games for Windows Live.

Není nijak příjemné, když si člověk hru stáhne ze Steamu a pak zjistí, že stále vyžaduje GFWL, a to navzdory skutečnosti, že tolik nenáviděná služba Microsoftu už je de facto dávno mrtvá a že vás Steam stránka na přítomnost GFWL nijak neupozorní. Přechod na SteamWorks by určitě nebyl od věci, ale jestli k němu skutečně dojde, to je zatím velká otázka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama