Bethesda popírá, že by tvůrci Dishonored pracovali na Prey 2
Prey 2 Novinka Bethesda popírá, že by tvůrci Dishonored pracovali na Prey 2

Bethesda popírá, že by tvůrci Dishonored pracovali na Prey 2

Michal Burian

Michal Burian

4

Na pokračování sci-fi akce stále dělá studio Human Head + tvůrci Dishonored kutí něco nového.

Reklama

Začarovaný kruh ohledně pokračování sci-fi akce Prey 2 jen tak nezmizí. Nedávno jsme tu měli spekulace, že vývoj převzalo studio Arkane, které stojí za stealth akcí Dishonored. To ale dnes popřel Pete Hines, viceprezident pro PR a marketing v Bethesdě.

"Nemám tušení, odkud se všechny ty věci vzaly. Prey 2 od Human Head je Prey 2 od Human Head. Arkane dělají na své věci. Budeme připraveni o tom mluvit, až se vývoj posune blíže k dokončení (až se bude blížit vydání, poz. redakce)," řekl Hines serveru Rock, Paper, Shotgun. Že by Dishonored 2 nebo něco jiného?

Svým výrokem dementoval nedávné spekulace a zároveň přiznal, že Prey 2 na tom není podle představ vydavatele. Nechtěl ale komentovat, zda byl vývoj restartován a začalo se od nuly nebo se jen něco přepracuje. Jisté tak akorát je, že až budou s Prey 2 spokojeni, tak hru vydají.

Bethesdě čas od času něco nevyjde, což se stává. Dnes jsme se rovněž dozvěděli o odkladu střílečky Wolfenstein: The New Order od švédského týmu MachineGames. Podle oficiálních zpráv si vývojáři vyžádali více času na doladění titulu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama