Bezmála 13 milionů hráčů hrálo Destiny
Destiny Novinka Bezmála 13 milionů hráčů hrálo Destiny

Bezmála 13 milionů hráčů hrálo Destiny

Michal Burian

Michal Burian

12

Na sci-fi střílečce pracuje stále přes 500 vývojářů, kteří dělají dodatečné expanze a druhý díl.

Reklama

Tvůrčí celek Bungie, který stojí za ságou Halo, se pochlubil, že jejich novou sci-fi střílečku Destiny hrálo již bezmála 13 milionů hráčů. Destiny dorazilo na trh 9. září letošního roku na konzole nové i staré generace.

Za tu dobu si stihlo hru vyzkoušet přesně 12,869,066 lidí. Bylo vytvořeno 22,932,276 Strážců (Guardian) a kolektivně všichni nahráli 872,404,449 hodin. Není divu, že na Destiny stále pracuje přes 500 vývojářů, někteří se podílejí na dodatečných expanzích, zatímco jiní plánují druhý díl.

Hlavní boss - Atheon - byl poražen 2,4 milion krát. Nejnovější rajd z dodatku The Dark Below dokončilo 769 skupin, včetně jednoho osamělého bojovníka.

Bungie rovněž tvrdí, že počet hráčů stoupá, očekávají, že po Vánocích se do hry připojí další hráči.

Podle Activisionu je Destiny nejúspěšnější nová značka na světě. V říjnu se Bungie chlubili, že každý den Destiny hraje 3,2 milionů lidí. Pro porovnání, MOBA titul League of Legends hraje každý měsíc 67 milionů lidí, podle Riot Games se do jejich hry každý den připojí 27 milionů hráčů. Dota 2 od Valve je nejhranější hrou na Steamu, za poslední měsíc měla 9,8 milionů hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama