Biomutant dohrajete za nejméně 10 hodin
Biomutant Novinka Biomutant dohrajete za nejméně 10 hodin

Biomutant dohrajete za nejméně 10 hodin

Michal Burian

Michal Burian

7

Zvláštní akční RPG v otevřeném světě láká na netradičního hrdinu.

Reklama

Zvláštní akční RPG titul Biomutant od společnosti THQ Nordic před měsícem na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem zaujmul svým vizuálem a hlavně netradičním hlavním hrdinou. Dnes se dozvídáme nové informace. Tou nejdůležitější je ta o herní době. Biomutant dohrajete za nejméně 10 hodin. Jelikož je hra zasazena do otevřeného světa, tak pro splnění dalších úkolů si připravte mnohem více času.

„Je těžké odpovědět na otázku, za kolik hodin bude možné Biomutant dohrát, protože se naše hra odehrává v otevřeném světě, ale moje odpověď je, ať si připravíte minimálně 10 hodin,“ nechal se slyšet Stefan Ljungqvist, šéf a spoluzakladatel studia Experiment 101.

Určitý čas vám nejspíš zaberou volby, které budete muset během hraní udělat. Tyto volby v úkolech a vaše rozhodnutí ovlivní herní svět. Jako příklad Ljungqvist uvádí velký strom, který musíte vyléčit, abyste zachránili svět. Pokud tak neučiníte, stejně se dostanete na konec příběhu, který bude ale o to temnější a nejspíš vás bude lákat zažít i jiné konce. Tím pádem se nabízí možnost si hru znovu zahrát.

Pokud vám tolik nejde o příběh a chcete se zaměřit pouze na boj, tak tahle možnost v Biomutant také bude. Ve hře je totiž možnost nastavit si vyprávějí a určit si, jak moc chcete prožít příběh. Vývojáři tento posuvník udělali tak, že i když si zvolíte maximální zaměření na boj, tak stejně o důležité události z příběhu nepřijdete, což je jistě dobře.

Biomutant vyjde v roce 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Vývoj mají na starost ex-autoři her Just Cause a Mad Max.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama