BioShock Infinite bez multiplayeru?
BioShock Novinka BioShock Infinite bez multiplayeru?

BioShock Infinite bez multiplayeru?

Jan Bičan

Jan Bičan

6

Původní BioShock neobsahoval multiplayerovou část, což napravilo pokračování. O jeho přítomnosti v BioShock Infinite však prozatím není rozhodnuto.

Reklama

Zatímco BioShock 2 má na svědomí studio 2K Marin, jedničku a Infinite si na paškál vzalo Irrational Games (dříve známo jako 2K Boston). Jejich pohled na hru více hráčů je poněkud odlišný: "Rádi experimentujeme, a proto pro nás nikdy nemělo cenu vytvářet multiplayer, který si můžete zahrát v nějaké jiné hře. Protože za a) nevyužijeme zde kreativitu a marnili bychom finance i čas. A za b) hráči stejně sáhnou raději po Halo nebo Call of Duty," řekl Ken Levine, kreativní ředitel Irrational Games, kolegům z Kotaku na GamesComu.

Naděje však umírá poslední, Levin dodává: "Pokud bychom vytvářeli něco nového, něco, co nabídl například Left 4 Dead, pak hráči zůstanou u naší hry. Pokud však nic nového nepřineseme, marníme čas zbytečně."

O multiplayeru se v Irrational Games tedy uvažuje. Doufejme, že nás nenechají čekat dlouho a prozradí, jak to všechno bude.

Bioshock Infinite vyjde v roce 2012 ve verzích pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama