Bioware láká na nový Mass Effect
Mass Effect Novinka Bioware láká na nový Mass Effect

Bioware láká na nový Mass Effect

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na nový teaser.

Reklama

Před rokem jsme se v rámci oslav série Mass Effect, které se konají pod označením N7 Day, dočkali odhalení plakátu k chystanému novému Mass Effectu. Ani letos vývojáři ze studia BioWare na fanoušky značky nezapomněli. Konkrétně došlo k zveřejnění krátkého teaseru, který znalci série v následujících dnech určitě podrobně rozeberou. Jisté je, že jde o další střípek z nového Mass Effectu, jehož vývoj není žádným tajemstvím.

Ještě před novým Mass Effectem, jehož vývoj by se měl nacházet ve fází předprodukce, přijde na trh nové Dragon Age s podtitulem Dreadwolf, které před nedávnem dosáhlo alfa verze. Na nedostatek práce si tedy v BioWare aktuálně stěžovat nemohou.

Uvidíme, zda dokáže nový Mass Effect napravit pověst série, která utrpěla především s rozporuplně přijatým Mass Effect: Andromeda z roku 2017. Několik hodin po zveřejnění teaseru se hráčům podařilo rozklíčovat audio nahrávku, kterou si můžete poslechnout zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama