Bitva dvou frakcí z APB Reloaded vypnukne i na konzolích
Novinka Bitva dvou frakcí z APB Reloaded vypnukne i na konzolích

Bitva dvou frakcí z APB Reloaded vypnukne i na konzolích

Michal Burian

Michal Burian

13

Multiplayerová free-to-play střílečka vyjde ve druhém čtvrtletí na PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama

All Points Bulletin: Reloaded se po počátečních problémech a několika restartech celkem dobře daří. Na počítačích si ji od prosince 2011 zahrálo přes 5 milionů hráčů. K nim se budou moci brzy přidat další. Ve druhém čtvrtletí letošního roku totiž budou následovat konzolové PlayStation 4 a Xbox One verze.

APB Reloaded pro novou generaci konzolí připravuje The Workshop Entertainment ve spolupráci s Tango Gameworks. Ano, druhé jmenované studio je zodpovědné za horor The Evil Within a expanzi Mr. Torgue's Campaign of Carnage pro Borderlands 2. Navíc do vývoje mluví i původní tvůrci PC verze z celku Reloaded Games a vydavatelství Deep Silver.

Hra bude vyžadovat Xbox Live Gold na Xbox One, nikoliv však PlayStation Plus na PS4. Pochopitelně budou zachovány i mikrotransakce z PC verze.

V APB Reloaded se stanete členem jedné ze dvou frakcí, které bojují o nadvládu nad městem San Paro. Enforcer jsou novodobí policajti prosazující stanné právo, zatímco příznivce Criminal nic nezajímá a chtějí si dělat, co chtějí. Hra staví na PvP a v jednu chvíli se po městě může pohybovat až 100 hráčů (50 vs. 50).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama