Bitva v Blackfire průsmyku z Total War: Warhammer
Total War: Warhammer Novinka Bitva v Blackfire průsmyku z Total War: Warhammer

Bitva v Blackfire průsmyku z Total War: Warhammer

Michal Burian

Michal Burian

4

Nové obrázky z připravované strategie Total War ze světa krvavého Warhammeru plného ikonických hrdinů a monster.

Reklama

Redaktor webu PCGamer se vydal na návštěvu do studia Creative Assembly, kde mu byla ukázaná jedna část z připravované hry Total War: Warhammer. Konkrétně šlo o bitvu v Blackfire průsmyku, kde se lidé střetli s orky a gobliny v kaňonu, který je tradičně jedinou dopravní tepnou.

Vývojáři se rozhodli, že dají každému hráči na vybranou. Vaše postavy v armádě totiž budou mít řetězec questů. Pokud se rozhodnete je plnit, tak se vám odemknou nové položky, schopnosti a mounty. Potom budete mít silnější armádu a budete se moci spolehnout na své nejlepší vojáky a všelijaké válečné stroje. Kupříkladu císař Karl Franz po bitvě získá legendární kladivo Sigmar.

Armády mají být hodně různorodé a na každé straně můžete najít známé hrdiny a monstra ze světa Warhammeru. Dan Griliopoulos se svém článku zmiňuje orky Boyz, Savage a Black a gobliny. Pochopitelně mohou využívat kance, vlky a pavouky. A co teprve obrovští trollové se svými nebezpečnými zbraněmi – trollové jsou zhruba 3x větší než lidé. Na každé straně jsou potom hrdinové, mágové a okřídlení tvorové jako jsou draci.

Převahu v demoverzi měli lidé, těch bylo více, ale orkové a goblini jsou zase větší a silnější.

Pokud se rozhodnete dát Total War: Warhammer šanci (po méně nepovedených dílech Total War rozhodnutí nebude jistě tak jednoduché), tak se máte dočkat velkolepých bitev a upravené singleplayerové kampaně s tradičními prvky Total War - budování města, diplomacie nebo správa jednotek. K tomu se přidají tradiční prvky pro Warhammer. Zapomenout máme na letopisy, Total War: Warhammer se odehrává zkrátka v době Starého světa. S tím souvisí i skutečnost, že Karl Franz, vůdce Impéria, nemůže zemřít.

Creative Assembly ujišťovali novináře, že kupříkladu Karl Franz má velmi zajímavý příběh, na který se dost soustředili. I přesto všechno je Warhammer sandbox hrou, kde si můžete dělat, co chcete. Můžete se dokonce spřátelit s nepřítelem, ano i s jednotkami Chaosu. K tomu vám pomůže již zmíněný systém diplomacie, ovšem nebude to prý vůbec jednoduché.

Prostředí má být mnohem výraznější než ve světě ostatních Total War her, které vycházejí z historie lidstva. Každopádně za každou frakci se má hrát úplně jinak.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama