Bitvu s bossem lze v Deus Ex: Mankind Divided vyhrát mnoha způsoby
Deus Ex Novinka Bitvu s bossem lze v Deus Ex: Mankind Divided vyhrát mnoha způsoby

Bitvu s bossem lze v Deus Ex: Mankind Divided vyhrát mnoha způsoby

Michal Burian

Michal Burian

9

Můžete ho eliminovat v nelítostném a tvrdém boji, přelstít ho kradmým pohybem nebo si s ním popovídat a přemluvit ho.

Reklama

Při hraní Deus Ex: Human Revolution z roku 2011 si hráči stěžovali na bitvy s bossy. Vadilo jim, že se nemohou sami rozhodnout a zvolit si svou cestu, stejně jako tomu bylo v předešlých dílech. Human Revolution nás zkrátka nutil do přestřelek s důležitými nepřáteli. Vývojáři z Eidos Montreal si jsou toho vědomi a v připravovaném Mankind Divided to chtějí změnit. Budeme mít na výběr mnoho způsobů, jak se s bossem vypořádat.

„Malá míra rozhodnutí při boji s bossem byla hlavním problém v Deus Ex: Human Revolution,“ přiznal Patrick Fortier pro OXM. „V Mankind Divided budou existovat způsoby, jak bosse překonat. Můžete ho obelstít a překvapit díky stealthu, porazit ho v boji a máme i rozhovory, které mohou změnit situaci a dát vám jiné možnosti.“

To jinými slovy znamená, že bude možnost bosse přemluvit, abyste s ním nemuseli bojovat. Bude záležet pouze na vás, zda to dokážete. Lze očekávat, že v každé situaci to nebude možné, ale u některých bossů by to případně šlo.

Deus Ex: Mankind Divided se bude odehrávat v roce 2029, dva roky po událostech z Human Revolution. Opět se vrací hlavní postava Adama Jensen. Více informací v našem předešlém zpravodajství.

Deus Ex: Mankind Divided vyjde v příštím roce ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama