BJ Blazkowicz na návštěvě New Orleans v novém videu Wolfenstein 2: The New Colossus
Novinka BJ Blazkowicz na návštěvě New Orleans v novém videu Wolfenstein 2: The New Colossus

BJ Blazkowicz na návštěvě New Orleans v novém videu Wolfenstein 2: The New Colossus

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Ukázka jedné z cut-scén láká na zítřejší vydání nových záběrů z hraní.

Reklama

V průběhu zítřejšího dne hodlá Bethesda zveřejnit nové video, které ukáže střílečku Wolfenstein 2: The New Colossus. Posledně nám tvůrci předvedli úvodní misi a návštěvu města Roswell v Novém Mexiku a tamní základny. Tentokrát s největší pravděpodobností dojde na prezentaci mise, v níž navštívíme New Orleans. Z tohoto města se ve světě hry stalo jakési ghetto, které si žije vlastním životem.

Jestli se vám nechce čekat nebo vám stačí drobná ochutnávka, můžete se podívat na krátké lákadlo na zítřejší vydání nových záběrů. To sestává z cut-scény, v níž BJ Blazkowicz jedná s Hortonem Boonem, velitelem místní odbojářské buňky. Horton je popisován jako samouk intelektuál ovlivněný dílem Karla Marxe. Skupina odbojářů, kterou vede, se před invazí nacistů věnovala týdenním politickým diskuzím, ale jak se zdá, jejich záliby se po válce poněkud změnily.

Horton není kněz, i když jeho oblečení tvrdí opak, jak si můžete v cut-scéně všimnout. Stejně tak lze zaregistrovat přítomnost jazzové hudby, která je charakteristická i pro reálné New Orleans v reálných 60. letech. Také můžeme znovu spekulovat o tom, co má znamenat ten obojek, který má BJ kolem krku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama