BJ Blazkowicz z Wolfensteina řádí v Quake Champions
Quake Champions Novinka BJ Blazkowicz z Wolfensteina řádí v Quake Champions

BJ Blazkowicz z Wolfensteina řádí v Quake Champions

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Nový trailer přibližuje hrdinu série Wolfenstein, kterého si můžete zkusit v uzavřené betě.

Reklama

V pondělí ráno bylo na E3 konferenci Bethesdy odhaleno, že řady hrdinů v Quake Champions rozšíří BJ Blazkowicz, hlavní postava série Wolfenstein, která bude na podzim rozšířena o díl s podtitulem The New Colossus. Blazkowiczovo působení v novém Quakovi od id Software a Saber Interactive nyní přibližuje čerstvý trailer, který využívá styl, jímž byli představeni i předešlí hrdinové.

Podobně jako základní postavy, i Blazko disponuje aktivní a pasivní schopností. Aktivní schopnost nese název Dual Wield a díky ní může mít mít v každé ruce jednu zbraň. Dual Wield podporuje všechny zbraně, které jsou momentálně ve hře, takže není problém mít v každé ruce jeden raketomet nebo držet naráz dvě brokovnice. Samozřejmě jen když je Dual Wield aktivní.

Pasivní schopnost Regeneration pro změnu umožňuje Blazkowiczovi zregenerovat část zdraví, když zrovna nečelí útoku a nikdo do něj nestřílí. Pak se mu může po třech vteřinách obnovit zdraví v rámci jednoho 25 HP bloku.

Blazko je již nyní součástí uzavřené bety Quake Champions. Jestli jste se jí dosud nezúčastnili a máte zájem o přístup, jednoduše zamiřte na oficiální web, vyplňte příslušné údaje a počkejte, až vám na email automaticky dorazí přístupový klíč a instrukce ke stažení bety. Čekání na stažení si můžete zkrátit třeba přečtením našich dojmů z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama