Blíží se experimentální Halo pro virtuální realitu
Halo Novinka Blíží se experimentální Halo pro virtuální realitu

Blíží se experimentální Halo pro virtuální realitu

Michal Burian

Michal Burian

Malá jednohubka, která ukáže, co máme od platformy Windows Mixed Reality v budoucnu očekávat.

Reklama

Za dva týdny vyjde nové Halo. Bohužel nepůjde o pokračování sci-fi střílečky, nýbrž jen experiment pro virtuální realitu. Studio 343 Industries, které stojí za Halo 5: Guardians, na 17. října letošního roku připravuje Halo Recruit Mixed Reality Experience.

Halo Recruit Mixed Reality Experience je určen pro platformu Windows Mixed Reality a jak samotný název napovídá, půjde o experiment, který nám má ukázat co máme v budoucnu od Windows Mixed Reality očekávat.

„Jde o zábavný a krátký úvod do světa Halo. Poprvé uvidíte různé postavy,“ prozradil Alex Kipman, ale už nedodal, o co přesně půjde. Můžeme zatím jen hádat, zda Halo Recruit bude je interaktivní hříčkou nebo si ve hře i zastřílíme.

Pokud nevíte, tak Windows Mixed Reality je nová platforma Microsoftu, která je určena pro Windows 10. Kombinuje VR a AR a spadá do této platformy kupříkladu HoloLens nebo nedávno oznámený Samsung HMD Odyssey headset (podporuje obsah ze SteamVR).

Halo Recruit Mixed Reality Experience bude zdarma, Windows Mixed Reality dorazí 17. října, headset lze pořídit za cenu 400 amerických dolarů. Více zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama