Blíží se PC verze Metal Gear Rising
Metal Gear Solid: Rising Novinka Blíží se PC verze Metal Gear Rising

Blíží se PC verze Metal Gear Rising

Michal Burian

Michal Burian

17

<strong>Potvrzeno datum vydání + obrázky z PC verze</strong>.

Reklama

Aktualizace: Konami potvrdilo, že PC verze Metal Gear Rising: Revengeance vyjde již 9. ledna nadcházejícího roku za 20 liber (euro) a obsáhne VR Missions a the Bladewolf a Jetstream DLC z PlayStation 3 a Xbox 360 verzí. Na Steamu v následujících 33 hodinách koupíte hru za 13,39 euro.

Níže ještě obrázky z PC verze a v původní zprávě hardwarové požadavky.

Původní zpráva

Americký Amazon do své nabídky přidal PC verzi Metal Gear Rising: Revengeance za 20 dolarů, kde uvádí, že vyjde již 9. ledna nadcházejícího roku a obsáhne všechny tři dodatečné mise: Blade Wolf, Jetstream a VR Missions, včetně upgradů pro Raidena (White Armor, Inferno Armor, Commando Armor, Raiden MGS4 a Cyborg Ninja).

Krom toho bude v menu přidaná možnost si přehrát všechny cutscény, včetně konverzací, zahrát si pouze bitvy s bossy a pochopitelně nemůže chybět ani nastavení grafiky - rozlišení, anti-aliasing atd.

Podle Amazonu bude muset váš počítat disponovat následující konfigurací:

Minimální

OS: XP, Vista, 7 nebo 8Procesor: Intel Core i5 2400Operační paměť: 2 GB RAMGrafická karta: Nvidia Geforce GTS 450DirectX: Version 9.0cMísto na disku: 25 GBZvuková karta: kompatibilní s DirectX

Doporučené

OS: XP, Vista, 7 nebo 8Procesor: Intel Core i7 3770Operační paměť: 4 GB RAMGrafická karta: Nvidia Geforce GTX 650DirectX: Version 9.0cMísto na disku: 25 GBZvuková karta: kompatibilní s DirectX

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama