Blíží se Traktor Zetor Simulator 2011
Novinka Blíží se Traktor Zetor Simulator 2011

Blíží se Traktor Zetor Simulator 2011

Michal Burian

Michal Burian

16

Firma Astragon a studio GIANTS Software pracuje na další verzi populárního zemědělského simulátoru Landwirtschafts-Simulator (anglicky: Farming Simulator, česky: Traktor Zetor Simulator), který podle očekávání přinese mnoho vylepšení a nových zážitků nejen na poli s traktorem či kombajnem, nýbrž také ve statku.

Reklama

Herní komunita mluví především o velmi známých hrách, jako je Call of Duty, Need for Speed, Dragon Age či Anno. Víte však, že se u našich kolegů v Německu vyvíjí již několik let simulátor zemědělství? Pokud ne, tak se určitě poučte, poněvadž tato série je velmi oblíbená po celém světě a podle zjištěních informací má na svém kontě přes půl milionu prodaných kusů.

Není tedy divu, že se chystá další díl, který nabídne denní chléb správného farmáře, což znamená, že se budete muset starat o úrodu na poli (pšenice, ječmen, kukuřice či řepka). Dřív než zasejete, budete muset pole zorat a následně se o něj pěkně starat, aby úrodu nezničili nejrůznější škůdci. Až úroda dozraje, vydáte se na pole s kombajnem a vše sklidíte. Následně můžete sklizeň odvést do své sýpky ve statku nebo pelášit do mlýna či přístavu a vydělat peníze, za něž si můžete pořídit lepší stroje nebo výbavu do statku.

Zpět ale k samotnému Traktor Zetor Simulator 2011. Ten totiž slibuje velkou revoluci. Prostředí bude mnohem pestřejší - krajina by měla obsahovat koleje, po kterých budou jezdit vlaky, do přístavu budou připlouvat a odplovat lodě a nebudou chybět ani hory, jezera či moře. Inu, konečně živé prostředí.

V kampani pro jednoho hráče si projdete 15 různorodými misemi, kde budete nejen obchodovat a pěstovat plodiny, nýbrž také chovat zvířata. Bonusem bude multiplayerová část. Tu bude možno hrát nejen prostřednictvím internetu, ale i po lokální síti. Samozřejmostí jsou nové stroje, které podle oficiálních zpráv zahrnou značky jako je Deutz-Fahr, Krone, Horsch, Pottinger a Vogel-Noot. Nicméně, komunita Landwirtschafts-Simulator je velmi početná a do každého dílu se dají stáhnout nové stroje, mapy (dokonce i Česká republika) a další příslušenství.

Pokud se vám Farming Simulator 2011 zamlouvá, tak vás určitě budou zajímat hardwarové nároky:

  • Operační systém: Windows XP/Vista/Windows 7
  • Procesor: minimálně 2 GHz
  • Grafická karta: GeForce 6800, ATI Radeon X850, Chrome 430 GT (u všech min. 256 MB VRAM)
  • Operační paměť: 1 GB RAM
  • Místo na pevném disku: 1 GB
  • Další: zvuková karta, internetové připojení
  • Podpora gamepadu a volantu

Závěrem dodejme, že Traktor Zetor Simulator 2011 je naplánován na říjen aktuálního kalendářního roku, a to ve verzích pro Windows a Mac. V Německu byla cena stanovena na 20 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama