Blizzard se vrací na Steam
Overwatch 2 Novinka Blizzard se vrací na Steam

Blizzard se vrací na Steam

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

22
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Byl potvrzen příchod první hry, další budou následovat.

Reklama

Zástupci Blizzardu prostřednictvím oficiálních stránek oznámili, že vybrané v minulosti vydané tituly, které byly dosud v rámci PC trhu k dispozici pouze na platformě Battle.net, vyjdou také na Steamu. První vlaštovkou se stane multiplayerová akce Overwatch 2, která na Steam zamíří 10. srpna. Další tituly budou následovat později.

Vydání některých her na Steamu však neznamená, že Blizzard na svůj vlastní digitální obchod zanevře. V případě Overwatch 2 i dalších her bude ostatně nutné pro hraní propojit Steam s účtem na Battle.netu, bez kterého se tak hráči nadále neobejdou. Podobnou strategii v poslední době u některých titulů praktikuje například Ubisoft.

Změnu strategie v rámci digitální distribuce na PC v případě celého vydavatelství Activision Blizzard odstartovala série Call of Duty, jejíž veškeré dosud exkluzivní díly vyšly před časem rovněž na Steamu. Nyní to vypadá na to, že podobnou cestu čeká také velká část her od Blizzardu.

Blizzard se vrací na Steam
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama