BlizzCon přijde začátkem roku 2021
Novinka BlizzCon přijde začátkem roku 2021

BlizzCon přijde začátkem roku 2021

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Díky vyšším příjmům Activision-Blizzard bude BlizzCon už začátkem roku.

Reklama

Ředitel Blizzard Company, J. Allen Brack poznamenal, že BlizzCon by se mohl uskutečnit začátkem roku 2021, a to ve virtuální verzi. "Máme opravdu štěstí, že máme tak nadšenou a angažovanou komunitu, která se opravdu těší na to, co vytváříme. Těšíme se, až se podělíme o to, na čem týmy na této akci pracují," uvedl Brack. Podle Blizzardu se bude virtuální verze BlizzConu držet původního ducha BlizzConu.

Společnost Blizzard oznámila v květnu tohoto roku, že z důvodu pandemie způsobené COVID-19, byl letošní BlizzCon zrušen. Zároveň se uvedlo, že digitalní verze BlizzConu přijde někdy v roce 2021. Jedná se tak o první rok bez BlizzConu od roku 2012. Nedávné BlizzCon události využívájí systém virtuálních vstupenek, které nabízí fanouškům , kteří sledují show z domova, možnost zapojit se do ní, za pomocí jedinečných kosmetických úprav.

Společnost Blizzard má na svém kontě velmi očekávané tituly, jako jsou například Diablo 4 a Overwatch 2. Pokud se tedy dalšího BlizzConu dočkáme až začátkem roku 2021, je možné, že další informace o těchto hrách přijdou až právě s nastávajícím BlizzConem.

Blizzard se rozhodl pro BlizzCon ze začátku roku na základě výdělků z druhého kvartálu. Activision-Blizzard hlásí v tomto druhém kvartálu nárust svých příjmů. Za čtvrtletí končící 30. června byly čisté příjmy Activision-Blizzard ve výši 1,94 miliardy USD. Za toto čtvrtletí dosáhla společnost celkem 428 miliónů aktivních uživatelů měsíčně, přičemž 125 miliónů z nich od Activision, 32 miliónů od Blizzard a 271 miliónů od Kinga.

Značná část z růstu společnosti Activision-Blizzard za poslední čtvrtletí pocházela z Call of Duty: Warzone. Třetí čtvrtletí, které končí 30. září, by mělo společnosti přinést čistý zisk ve výši 1,8 miliardy USD.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama