Blood Bowl 2 představuje nový trailer a dvě nové rasy
Blood Bowl 2 Novinka Blood Bowl 2 představuje nový trailer a dvě nové rasy

Blood Bowl 2 představuje nový trailer a dvě nové rasy

Michal Burian

Michal Burian

Po představení týmů Chaosu a lidí v samostatných videích se dostalo na trailer věnovaný sólové kampani.

Reklama

Blood Bowl 2, pokračování videoherní adaptace deskové hry od Games Workshop, jež je směsicí amerického fotbalu a fantasy světa Warhammer, vyjde letos 22. září na PS4, Xbox One a PC. Hra byla oproti původně plánované červnové premiéře o pár týdnů odložena proto, aby si hráči mohli užít ty nejlepší možné základy Blood Bowlu pro příští generace. Jako poděkování za podporu a trpělivost obdrží hráči během předobjednávkové kampaně pro konzole a PC navíc jednu rasu do Blood Bowl 2 (včetně vlastní umělé inteligence, designu, schopností a hvězdných hráčů): ještěráky nebo lesní elfy.

„Kampaň Blood Bowl 2 je celistvým příběhovým zážitkem s různými mechanismy a dějovými zvraty, které nenajdete v žádném jiném herním režimu v Blood Bowl 2. Prvních pár zápasů seznámí nováčky se základy hry a se zápletkou podanou prostřednictvím cutscén, které položí základy pro ústřední příběh kolem Blood Bowlu,“ dočteme se v tiskové zprávě.

„Zde získáte příležitost vychovat si vlastní tým a užít si hlavní mechanismy ligové hry pro jednoho hráče, která je úzce spjata s propracovanou historií této úctyhodné značky.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama