Bloodborne má být hratelný na PC
Bloodborne Novinka Bloodborne má být hratelný na PC

Bloodborne má být hratelný na PC

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Důkazem mají být specifické soubory.

Reklama

Bloodborne se poprvé na scéně objevilo v roce 2015, jakožto exkluzivní titul pro PlayStation 4, kde se mu podařilo získat nebývalou pozornost. Dodnes patří mezi jedny z děl, která jsou PC komunitou vyhlížena jako něco, co by si ráda zahrála. Lance McDonald, dataminer a známá postava v herní obci, nyní odhalil důkazy naznačující, že Bloodborne: The Old Hunters Edition je plně hratelné na PC. Zprávu přinesl na fórum ResetEra, kde sdílel informace o screenshotech pořízených tvůrcem prostředí ze společnosti From Software, Macosem Domenechem.

Bloodborne má být hratelný na PC

Podle McDonalda byly tyto screenshoty pořízeny z nativního nastavení hry pro Windows, nikoliv z rané verze nesoucí název "project beast". Názvy screenshotů naznačují, že byly pořízeny během hraní verze hry pro PC. Sám McDonald poznamenává, že screenshoty jsou pojmenovány "SPRJ-win64", což je konvence názvu souboru používaná hrou při pořizování screenshotů v debug menu. McDonald také upozorňuje, že screenshoty pocházejí z lokace Fishing Hamlet, což naznačuje, že jde o verzi hry obsahující jak základ, tak i DLC.

Bloodborne má být hratelný na PC

Oficiálně nebyla verze Bloodborne pro PC prozatím oznámena. McDonald sám připouští, že se jedná pouze o drobný důkaz a existenci PC devkitu Bloodborne, ale rozhodně to neznamená, že se hra dostane do rukou veřejnosti. Celkově se spekulací okolo Bloodborne neobjevuje stabilně vůbec málo a vždy končí zklamáním. Doufejme, že se ho časem dočkáme, i když reálné šance nejsou příliš vysoké.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama