Bojovka od Riotu přichází s novými záběry z hraní
LoL Novinka Bojovka od Riotu přichází s novými záběry z hraní

Bojovka od Riotu přichází s novými záběry z hraní

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Bude se jednat o další velký hit?

Reklama

Riot Games udělala s League of Legends díru do světa. Jedná se o jednu z nejvýraznějších MOBA her vůbec a její vesmír sám o sobě nestojí vůbec na špatných základech, což dokazuje fakt, že se do něj firma rozhodla zasadit další herní projekty. Krom karetní hry, která už slušně funguje se do ní chystá také MMORPG a bojovka nesoucí krycí název Project L. Zatímco to první je stále ještě v nedohlednu, v případě druhého titulu už tu pro nás společnost má nové záběry z hraní komentované samotnými vývojáři.

Základní formát postav má být většinou snadno pochopitelný. Jejich plné ovládnutí však bude už větším oříškem. Mezi prezentovanými hrdiny se tentokrát objevila třeba i kněžka Illaoi, která má být dle tvůrců hotová z 30 % a stále prochází vývojem. Právě na ní je patrné, že se vývojáři chtějí držet konceptů z League of Legends. Hráči se tím pádem mohou těšit na své oblíbené šampiony i s jejich základnými schopnostmi. Někteří bojovníci se budou podle vedoucího režiséra Shauna Rivery lépe cítit na zemi, zatímco jiní si přinesou své vlastní ladné pohyby, s jejichž pomocí budou schopni využívat výpady z výšin. Kupříkladu taková Ahri nebude mít problém odlepit své nožky od země.

Bojovka od Riotu přichází s novými záběry z hraní

Zatímco původně byla bojovka Project L vytvářena jako titul pro jednotlivce, jak šel čas prošla i ona transformací. Nyní už se nemá jednat pouze o titul zacílený na duely. Možné bude jej absolvovat i ve dvojicích, čímž se i zde objeví koncept orientace na tým, který dlouhodobě prezentuje League of Legends. Bojovníci mají mít asistenční schopnosti, díky nimž se budou schopni navzájem v bitvách podporovat. Kdy přesně k nám Project L dorazí, zatím není zřejmé, jasné však je, že bude dostupný zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama