Novinka Riot Games znovu představuje Project L

Riot Games znovu představuje Project L

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na hru si ovšem ještě chvíli počkáme.

Reklama

Project L je pracovní název pro chystanou hru ze světa League of Legends, která vůbec poprvé byla odhalena v roce 2019 během oslav desátého výročí LoLka.

Nicméně během proběhlé akce RiotX Arcane, která měla za úkol pořádně oslavit vydání výborného seriálu Arcane, byl tento titul opět ukázán, a to skrze video, které můžete zhlédnout výše (případně na tomto odkazu).

V něm vystupuje výkonný producent Tom Cannon a jeho bratr Tony Cannon (vedoucí technického oddělení), kdy nám nabízí další dodatečné informace o samotné hře a rovnou ukazují i přímo různé záběry.

Dočkáváme se tak potvrzení, že titul bude rychlou 2D bojovkou, v níž se budete moci pomlátit s různými šampióny z League of Legends, a která trochu připomíná třeba sérii Guilty Gear.

Samotné zápasy se ponesou v duchu tag-teamu, takže budete mít v týmu dva šampióny, kteří se mohou vzájemně doplňovat a bude důležité sestavit vhodné a dynamické duo.

Hra by navíc měla být snadno přístupná, jelikož se autoři řídí mentalitou - easy to learn, hard to master, tudíž naučit se ovládat postavu bude jednoduché, avšak s postupem času se můžete naučit různá komba, která odmění váš investovaný čas.

Postavy by si pak měly zachovat svou vlastní esenci, ovšem budou upraveny pro potřeby tohoto typu her.

Vývojáři se taktéž velice zaměřují na netcode, aby online zápasy bez problémů fungovaly a nedocházelo z této strany k frustraci hráčů.

No a na samotném konci videa došlo na informaci, že hra se stále nachází ve fázi "výzkumu a vývoje", tudíž bude ještě nějakou dobu trvat, než se ji dočkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama