LoL Novinka Project L bude free-to-play

Project L bude free-to-play

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Riot Games přináší novinky ohledně mlátičky se šampióny z LoLka.

Reklama

Riot Games v aktuální fázi pracuje hned na několika titulech, kdy mezi ně patří i 2D bojovka s pracovním názvem Project L, v níž si "po kebuli" budou moci dát různé postavy z populárního League of Legends.

Abyste ale na hru úplně nezapomněli, tak během včerejšího dne dorazil nový vývojářský deníček, v němž výkonný producent, Tom Cannon, nabízí aktualizaci o stavu vývoje.

Opět tedy dostáváme několik pohledů do zákulisí, kdy jsme zjistili, že tvůrci dodělávají základní mechaniky a mnoho členů týmu se přesunulo na tvorbu jednotlivých šampiónů a jiných prvků, jako je kompetitivní hraní či sociální systémy.

Kromě toho jsme opět byli ujištěni ohledně toho, že tým se snaží o maximální přístupnost pro všechny hráče, kdy bylo potvrzeno, že titul bude free-to-play.

Také ale bylo potvrzeno, že se ve hře objeví bojovnice Illaoi, The Kraken Priestess.

Na její zdejší vzhled a koncepty se můžete podívat v galerii níže, zatímco o procesu převedení této hrdinky do hry, se můžete více dočíst v podrobném blogovém příspěvku.

Na úplném závěru následně bylo prozrazeno, že do konce tohoto roku se dočkáme ještě jednoho podobného updatu, který o projektu přinese další informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama