Bombshell je ženská verze Duke Nukema
Bombshell Novinka Bombshell je ženská verze Duke Nukema

Bombshell je ženská verze Duke Nukema

Michal Burian

Michal Burian

11

První pohled na střílečku od 3D Realms a Interceptor Entertainment.

Reklama

Tvůrčí celek ze studia 3D Realms, které má největší slávu za sebou, se snaží vrátit na výsluní s novou střílečkou. Bombshell je duchovní nástupce oblíbené série Duke Nukem s tím rozdílem, že nebudeme hrát za chlápka s doutníkem, ale za ženskou hrdinku: pyrotechničku Sheelly Harrison.

Bombshell je top-down střílečka s RPG prvky, ve které budeme hrát za pyrotechničku Sheelly Harrison, která dříve sloužila v armádě Global Defence Force. Z dosud nevysvětlených důvodů (mluví se o zneškodnění nějaké bomby) přišla o ruku a odešla z armády. Její ruku nahradila mechanická protéza. Sheelly je aktuálně žoldákem a za úkol má zachránit prezidenta ze spárů mimozemšťanů Kyrr, stejně tak naší Zemi. Dobrodružství hráče zavede na čtyři různé planety.

3D Realms se dušují, že hra bude mít vzrušující příběh a nabídne nekonečnou zábavu. Dále propracované RPG mechanizmy a spoustu dalšího. Jak to nakonec dopadne, zjistíme v letošním roce.

Bombshell je ve vývoji pro PC a nespecifikované konzole, pravděpodobně PlayStation 4 a Xbox One. Vše poběží na Unreal Engine.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama