Bonusový obsah pro NieR Replicant ver.1.22474487139…
Novinka Bonusový obsah pro NieR Replicant ver.1.22474487139…

Bonusový obsah pro NieR Replicant ver.1.22474487139…

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Extra dungeony, kostýmy ze hry NieR: Automata, zbraně a další.

Reklama

Zítra, tedy ve čtvrtek 22. dubna 2021, vychází vylepšená verze hry NieR Replicant, která sice nabídne původní příběh, ale zároveň má vylepšený soubojový systém po vzoru hry HieR: Automata, vylepšené vizuální prvky, nově vytvořený dabing, kopírující do značné míry původní obsazení, ale také nově nahraný soundtrack ve zbrusu novém aranžmá.

Vydavatel hry společnost Square Enix patrně nechce nic podcenit a proto společně s vývojáři ze studia Toylogic připravili další bonusový obsah, který si můžete prohlédnout v novém traileru a na nových screenshotech ze hry NieR Replicant ver.1.22474487139….

Japonskou verzi traileru najdete zde.

Co tedy bude reálně obsahem bonusových přídavků?

Prvním z nich jsou extra dungeony 15 Nightmares. Jde o dříve vydaný stahovatelný obsah k původní japonské verzi hry, který je velmi podobný západnímu přídavku The World of Recycled Vessel. Hráči budou moci podniknout výpravy do celé řady velmi těžkých dungeonů 15 Nightmares. Dokončením těchto dungeonů si odemknete celou řadu zbraní a také kostýmy Kabuki a Samurai. Po získání některého z těchto kostýmů budete také moci prostřednictvím nabídky možností změnit vzhled nepřátelských střel na Emilův obličej.

Mezi bonusovými kostými najdete zmíněné kostýmy Kabuki a Samurai, ale také balíček kostýmů a zbraní 4 YoRHa Pack a vyměnit si kostýmy a zbraně své postavy za výbavu postav 9S, 2B a A2 ze hry NieR: Automata.

Zajímavým bonusem je hostující obsazení dabérů ze hry z NieR: Automata. Ve hře tak můžete slyšet anglické a japonské dabéry 2B a 9S (Jui Išikawa, Natsuki Hanae, Ajaka Suwa, Ao Juki, Kaoru Akijama, Kira Buckland a Kyle McCarley).

Po prvním dokončení příběhové linie se vám pak odemkne možnost přepnout výběr hudebních skladeb na pozadí na oblíbené skladby ze hry NieR: Automata.

Posledním bonusem je příběhová epizoda Mermaid. Figuruje v ní ztroskotaná loď a malá holčička. Tu ale uvidíte pouze jako Shade (Stín), který již nemůže být zabit. Přidaná epizoda Mermaid byla přídavkem původní hry, ale nyní je rovnou součástí hlavní hry. Jde také o jednu z nejpopulárnějších epizod mezi fanoušky, ale v nové verzi bude mít nový scénář a finální boss fight.

V další traileru Attract Movie Ver. NieR Gestalt se pak Square Enix zaměřil na Kainin ikonický vstupní monolog. Jde o návrat úvodního filmu z původní Gestalt verze hry NieR z roku 2010, kompletně přepracovaného pro NieR Replicant ver.1.22474487139…. Pokud jej znáte z dřívějška, třeba z různých walkthrough, tak nová verze obsahuje úplně nový dabing, hudbu a má i samozřejmě vylepšenou grafiku.

Japonskou verzi najdete na tomto odkazu.

A níže se ještě můžete podívat na speciální hranou japonskou televizní reklamu na hru NieR Replicant ver.1.22474487139…. nazvanou Shinjuku ver.0.25: New Game Plus.

NieR Replicant ver.1.22474487139… má v Japonsku a Asii vyjít pro PlayStation 4 a Xbox One 22. dubna. V Severní Americe a v Evropě vyjde 23. dubna pro PlayStation 4 a Xbox One a také celosvětově přes Steam pro PC. Vy si ji již nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Square Enix

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama