Brendan “PlayerUnknown“ Greene opouští další vývoj PUBG
Novinka Brendan “PlayerUnknown“ Greene opouští další vývoj PUBG

Brendan “PlayerUnknown“ Greene opouští další vývoj PUBG

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Člověk, který přinesl hernímu světu battle royale, se už nadále nebude věnovat PUBG. Od teď je členem nové divize zvané PUBG Special Projects.

Reklama

Po letech ve vedení týmu stojícím za PlayerUnknown's Battlegrounds samotný PlayerUnknown opouští své místo. PUBG Corp oznámila, že Brendan “PlayerUnknown“ Greene opouští vývoj hry PUBG a přesouvá se na jiný projekt. Zbytek v týmu, pod vedením kreativního ředitele Tae - seok Janga, zůstává na svých pozicích a nadále bude pokračovat v práci na nových updatech a herních vylepšení.

Samotný Greene se přesouvá z hlavního sídla PUBG Corp v Soulu do nově vytvořené kanceláře v Amstrdamu. Tato nová divize ponese jméno PUBG Special Projects a soustředit se má hlavně na tvorbu nových her.

„Byli jsme pověřeni výzkumem, experimentováním a vytvářením nových technologií, nástrojů a gameplaye. Dohromady s týmem vývojářů a výzkumníků budeme zkoumat nové možnosti interakce a propojení s herním světem,“ říká otec battle royale her.

„Posledních pět let bylo všechno o batlle royal. Od úplných začátků, kdy jsem pracoval na pouhých módech až do doby, kdy jsem dostal šanci vytvořit titul podle mé vlastní vize, PlayerUnknown's Battlegrounds,“ dodává Greene na svém Twitterovém účtu. „Byla to neuvěřitelná cesta a naše hra dosáhla takových úspěchů, o kterých jsem ani nesnil. Sledovat moji hru vyrůstat do dnešní podoby bylo jako by se my splnil vlastní sen a nikdy nemůžu dostatečně poděkovat všem fanouškům a neuvěřitelnému týmu v PUBG Corporation.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama