Brut@l v novém traileru a detaily kooperace
Novinka Brut@l v novém traileru a detaily kooperace

Brut@l v novém traileru a detaily kooperace

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Čeká nás nový dungeon crawler od studia Stormcloud Games.

Reklama

Netradiční vzhled, trochu připomínající filmy Tron, a brutální akci ve dvou, nabízí nová hra Brut@l od Stormcloud Games. Tento dungeon crawler je připravován pro konzoli PlayStation 4 a pro PC a podívat se na něj můžete v novém traileru níže.

Lokální kooperativní režim je určen pro dva hráče, přičemž spolu budete získávat kořist, společně se budete dostávat o úroveň výš a samozřejmě i bojovat. Ale i umírat a vaší snahou bude dostat se na podlaží 26, kde na vás bude čekat hlavní boss, Guardian of the Dungeon.

Ale kořist, kterou najdete v dungeonech, nejde sdílet a může být použita pouze jedním hráčem. Důležité je tady sdílení vašich zdrojů, a jestliže má jeden hráč lektvar zdraví, a druhý hráč je na to dost špatně, může jej dotyčnému předat nebo jej přímo na druhého hodit a vyléčit jej.

Taktika boje je pak na vás. Například může první hráč zvolit třídu Warrior a zaměstnat nepřítele, zatímco druhý využije schopnosti Mage a bude z dálky házet firebally.

K dispozici je také systém oživování padlých. Když jeden hráč zemře, má ten druhý možnost buď jej oživit, nebo může jít dál a najít mrtvé tělo svého partnera v dalším patře. Pokud se rozhodnete oživit kamaráda, přijdete tak o polovinu svého aktuálního zdraví.

Brut@l má pro PS4 a PC vyjít ještě v roce 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama