Brutální bojovka Ninja Gaiden 3 v březnu
Ninja Gaiden 3 Novinka Brutální bojovka Ninja Gaiden 3 v březnu

Brutální bojovka Ninja Gaiden 3 v březnu

Michal Burian

Michal Burian

5

Tecmo KOEI prozradilo, kdy máme očekávat krvavou bojovku Ninja Gaiden 3 <strong>+ obrázky z multiplayeru a gameplay video</strong>.

Reklama

Ninja Gaiden 3 vyjde v březnu příštího roku pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360. Verze pro Nintendo Wii U bude následovat později.

Zároveň s touto informací vypustili tvůrci na internet gameplay video, které odhaluje opuštěné místo v poušti. Jde o první část, ještě nás jich čeká šest.

A abychom nezapomněli, tak se můžete podívat i na první obrázky z multiplayeru. Ty naleznete v galerii.

Z dřívějších informací víme, že multiplayer bude pro 8 hráčů a těšit se můžete především na mód Ninja World. Ten vám dovolí vytvořit a upravovat svého vlastního ninju, načež se budete snažit vyrovnat legendárnímu Ryuvi. Postupně se tak budete probojovávat výše, abyste se nakonec postavili nejlepšímu z nejlepších.

Nový systém Play Style pro nováčky vám umožní přepínat mezi automatickým blokem a pomocníkem v úhybných manévrech. Pokročilí hráči samozřejmě využijí systém Ninja Mode, který odstraňuje veškerou pomoc.

Hlavní příběh se soustředí na postavu Ryu a následky, které vždy následují naše činy. Filozofie a morálka tedy budou v hojném zastoupení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama