Brutální strategie Ancestors Legacy v nových gameplay záběrech
Novinka Brutální strategie Ancestors Legacy v nových gameplay záběrech

Brutální strategie Ancestors Legacy v nových gameplay záběrech

Michal Burian

Michal Burian

12
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Nové video má přes půl hodiny a ukazuje, co máme čekat od brutální real-time strategie, která bude plná krve. Vyjde s českými titulky.

Reklama

Brutální real-time strategie Ancestors Legacy od Destructive Creations (autoři kontroverzní střílečky Hatred) se blíží. Její vydání je naplánováno na 22. května letošního roku ve verzi pro PC (Xbox One verze až na začátku roku 2019). PC verze se u nás bude prodávat v limitované edici. Ta bude dostupná v omezeném množství a obsahuje hru na DVD, soundtrack na CD ve vlastním přebalu, tištěný artbook, rozsáhlý herní manuál a extra kartonový přebal hry.

Těšit se můžete na desítky hodin zábavy v rámci kampaní pro jednoho hráče, jejichž děj je založen na skutečných historických událostech. Ujměte se velení své armády a vezměte útokem středověkou Evropu v sérii rozsáhlých tažení. Zvolte si některý ze čtyř dostupných národů (Vikingy, Anglosasy, Germány nebo Slovany) a vrhněte se do boje. Vaším úkolem však nebude jen dobývání, rabování a vypalování nepřátelských táborů, vesnic a měst. Abyste dosáhli vítězství, budete se muset naučit využívat plnou škálu dostupných taktických možností, těžit strategické výhody z okolního prostředí a spravovat dočasné základny a osady.

Samozřejmě nebude chybět ani multiplayer.

Ancestors Legacy je historií inspirovaná realtimová strategie ovlivněná událostmi ze středověku. Hra kombinuje správu zdrojů a budování základny s obřími týmovými bitvami, jež se odehrávají na rozsáhlých bojištích, a to vše je prý detailně vykresleno pomocí technologie Unreal Engine 4. Díky filmové akční kameře, která vás stiskem jediného tlačítka přenese přímo do středu té největší řeže, si budete moci vychutnat středověké krveprolití lépe než kdykoliv předtím.

V rámci bezplatné aktualizace hry po jejím vydání navíc hráči získají přístup k dalším dvěma bonusovým kampaním, které navýší celkový počet misí na 40.

„Chtěli jsme ztvárnit něco intimního a velice osobního. Modlitby byly během středověku velice populární, a to obzvlášť u národů zastoupených v Ancestors Legacy. Jednalo se o válečníky, jejichž smyslem života bylo dobývání, takže ať už se jednalo o křesťany, nebo o pohany, potřebovali nějaké božstvo, ke kterému by se mohli před bitvou obrátit. A právě o to nám šlo – ne o modlitbu z nějaké staré zaprášené knihy, nýbrž o slova, jež lidé používají, když se snaží „hovořit“ s nějakou vyšší mocí. Když k tomu, v co věří, promlouvají skutečně od srdce.“

Ancestors Legacy v limitované edici předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Brutální strategie Ancestors Legacy v nových gameplay záběrech
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama