Bude mít nová konzole od Nintenda lepší výkon než PS4 a Xbox One?
Novinka Bude mít nová konzole od Nintenda lepší výkon než PS4 a Xbox One?

Bude mít nová konzole od Nintenda lepší výkon než PS4 a Xbox One?

Michal Burian

Michal Burian

134

Pokud ano, tak se Nintendo a vývojářům otevírající dveře pro vývoj dalších zajímavých her.

Reklama

V poslední době se začíná stále častěji mluvit o nové konzoli Nintenda, která má prozatím pracovní označení NX. Dle nedávných zpráv začíná společnost rozesílat vývojové verze partnerům třetích stran, aby mohli začít pracovat na svých hrách. Druhá nepotvrzená informace potom mluvila o tom, že by NX mělo být hybridem mezi klasickou domácí konzolí a handheldem. Konzole má mít totiž minimálně jednu mobilní součástku.

Co si přesně pod tím představit, to nechceme ani odhadovat.

Každopádně další zprávy hovoří o tom, že v Nintendu nechtějí opakovat situaci s Wii U. Do své nové konzole tak dali výkonnější hardware, který má být dokonce lepší než PlayStation 4 a Xbox One. Uvádí to Takashi Mochizuki z The Wall Street Journal, potvrdit mu to mělo prý několik lidí.

„Několik lidí, kteří měli možnost vidět ukázku z tech dema, mi řekli, že demo bylo možné spustit pouze na počítači s nejnovějším procesorem.“ Co přesně tím měli na mysli, to už mu neřekli.

Zatím informace berte jako spekulace. Pokud by se ale potvrdili, tak se Nintendu a vývojářům otevírají dveře pro vývoj dalších zajímavých her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama