Budeme hrát Zeldu za Zeldu? Je to možnost, připouští producent
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Novinka Budeme hrát Zeldu za Zeldu? Je to možnost, připouští producent

Budeme hrát Zeldu za Zeldu? Je to možnost, připouští producent

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Nintendo Switch Switch

Eidži Aonuma nevylučuje titulní princeznu jako hratelnou postavu.

Reklama

Princezna Zelda dala slavné sérii od Nintenda jméno. Ve hrách se objevuje v různých rolích od vedlejších až po silně angažované, příkladem druhého budiž čerstvé Tears of the Kingdom. Zatím jsme ale nedostali možnost si za ženský protějšek protagonisty Linka zahrát (alespoň ne ve hře ze série The Legend of Zelda). Stane se tak v budoucnu? Producent série Eidži Aonuma to nevylučuje.

„Podle nás je nejdůležitější koncept samotné hratelnosti. Pokud by se ukázalo, že konkrétní hratelnosti, které chceme dosáhnout, by nejlépe posloužilo, kdyby roli [hratelné postavy] převzala Zelda, pak je možné, že bychom se mohli vydat tímto směrem,“ vysvětluje v rozhovoru pro Vanity Fair.

„Vzhledem k tomu, že samozřejmě nevíme, jaký bude další herní zážitek, nemůžeme říct, jaký bude další krok Zeldy,“ dodává Aonuma.

O nejnovějším přírůstku do rozsáhlé série jsme v recenzi napsali: „Výjimečná hra, která odzbrojujícím způsobem probouzí onu zapomenutou radost z objevování světa kolem sebe a experimentování s šílenými nápady. Třikrát větší než minulý díl série, plná nových postav, věcí i mechanik, z nichž některé by technicky snad ani neměly být možné.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama