Bungie odhaluje svůj nový projekt "Tiger"
Novinka Bungie odhaluje svůj nový projekt "Tiger"

Bungie odhaluje svůj nový projekt "Tiger"

Michal Maliarov

Michal Maliarov

7

Dlouho spekulovaná nová hra studia Bungie se konečně dostává na světlo v čerstvých detailech <strong>+ první obrázky</strong>

Reklama

Když Bungie v dubnu roku 2010 podepsalo exkluzivní desetiletou dohodu s vydavatelským domem Activision, zmínilo se o zbrusu novém projektu a univerzu, které připravují pro několik platforem. Od té doby stihlo studio potvrdit, že bude hra běžet na zcela novém enginu a nemusí být daleko od MMO světa.

Po dlouhé době nakonec přichází kýžené detaily. Projekt nese kódové označení Tiger a vztahuje se k logu, které koluje internetem a bylo již dříve asociováno s ochrannou známkou Destiny, spekulované sci-fi MMOFPS. Informace pochází z narozeninového videa Bungie „O Brave New World“, kde vývojáři mluví o budoucnosti studia a dalších projektech.

„Je důležité nejen povědět jednotný příběh, ale také jej zasadit do nově vytvořeného univerza, které bude něčím víc, než jen herním prostředím,“ řeklo Bungie. „Objeví svůj vlastní život.“

Uniklo také několik obrázků, kde jsou vidět herci v akci, a také jeden screen z vyprahlé pouště. Zda se bude jednat o familiérní post-apokalyptické zasazení, není jasné, ale dost možné. Doufejme, že se toho dozvíme mnohem více na blížících se výstavách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama