Bungie představují Farmu z Destiny 2
Destiny 2 Novinka Bungie představují Farmu z Destiny 2

Bungie představují Farmu z Destiny 2

Filip Němec

Filip Němec

11

Nahradí milovaný Tower z jedničky.

Reklama

Tower je bezpochyby jednou z nejvíce milovaných lokací Destiny a mnoho hráčů nese těžce, že se budou muset se svým oblíbeným místečkem rozloučit. Je pravda, že do Toweru se i ve dvojce, alespoň na krátký čas, podíváme, avšak novým společenským centrem se stane Farma. Na tu se dostanete ihned po začátku hry spolu s ostatními přeživšími, a přestože vypadá zcela jinak, úloha ve hře zůstává stejná.

Farma se od distingovaného Toweru značně liší. Jak už název napovídá, jde v prvé řadě opravdu o farmu, kde nechybí stodoly, jednoduché dřevostavby a stejně tak poslední zbytky zemědělských zvířat. Je evidentní, že ty nejlepší časy má už tahle osada za sebou a tam, kde dříve byl chován dobytek, dnes je skladiště střeliva a stodola místo zemědělské techniky nabízí útočiště pro vesmírné lodě.

Farma by měla žít svým vlastním životem a na rozdíl od Toweru by se měla vyvíjet spolu s tím, jak budete postupovat příběhem. Ve videu patrně vidíme lokaci v průběhu samotného začátku kampaně, je tedy možné, že se její vzezření s postupem příběhu zásadně změní. Dynamicky vyvíjet by se mělo i obyvatelstvo, tedy především NPC postavy. Ty se budou v závislosti na příběhu objevovat a zase mizet, cílem vývojářů je vytvořit místo, které bude vypadat a chovat se co nejvěrohodněji.

Co do velikosti se bude pravděpodobně jednat o podobné prostranství jako Tower, avšak jeho otevřenost se nám rozhodně líbí. Jeho úloha zůstane samozřejmě stejná, najdete zde NPC postavy jako je Postmaster, Cryptarch a samozřejmě různé obchodníky. Pokud se bavíme o hlavní úloze Farmy, nejde však pouze o střetávání se s NPC postavami, Tower se stal nedílnou součástí života každého Strážce, mohli jste zde potkávat skupinky hráčů, které čekají na další quest, vzájemně si předvádí zbroj nebo provádí skupinové tance. Sociální aspekt tohoto místa si autoři evidentně uvědomili, na Farmě si totiž budete moci zahrát i fotbal, a to se vším všudy. K dispozici bude i výsledková tabule a každý vstřelený gól budete moci oslavit malým ohňostrojem.

Destiny 2 vychází 6. září na PlayStation 4 a Xbox One, majitelé stolních počítačů si budou muset počkat až do 24. října. Podívejte se na video od IGN, které Farmu ukazuje:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama