Burnout Paradise Remastered nezahrne mikrotransakce
Burnout Paradise Novinka Burnout Paradise Remastered nezahrne mikrotransakce

Burnout Paradise Remastered nezahrne mikrotransakce

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nedojde ani na jiné formy placeného dodatečného obsahu. Soundtrack původní hry se navíc vrátí v celé své kráse a nebude z něj nic vypuštěno.

Reklama

Včera došlo k oficiálnímu oznámení remasteru arkádových závodů Burnout Paradise a všímaví fanoušci si hned všimli, že jakmile se zpřístupnila stránka hry na PlayStation Network, mimo jiné upozorňovala na přítomnost volitelných mikrotransakcí. S ohledem na pověst společnosti Electronic Arts, která je nejen díky kauze Star Wars: Battlefrontu 2 často spojována s problematikou mikrotransakcí, se samozřejmě mnozí zhrozili a začali se obávat dalšího průšvihu.

Informace o přítomnosti mikrotransakcí v Burnout Paradise Remastered je ale naštěstí mylná a na stránce se objevila v důsledku chyby. Situaci na Twitteru vyjasnil Ben Walke z EA, který potvrdil, že remaster neobsahuje mikrotransakce a ani se nedočká jakéhokoliv placeného dodatečného obsahu. Vše nasvědčuje tomu, že když si Burnout Paradise Remastered koupíte, budete mít k dispozici veškerý herní obsah a EA se z vás posléze nebude snažit vydolovat další peníze.

Dobrá zpráva navíc je, že remaster zahrne kompletní soundtrack, kterým disponovala původní hra. S ohledem na to, že Burnout Paradise obsahuje značné množství licencované hudby a ty licence mohou po čase vypršet, se zjevně objevily obavy, zda tvůrci některé skladby nevypustí. Remaster ale nebude ten případ a soundtrack zůstává nezměněn. Poslechnout si ho můžete na serveru Spotify.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama