Call of Duty: Black Ops 4 Battle Edition je kompletní hra bez zombíků
Call of Duty: Black Ops 4 Novinka Call of Duty: Black Ops 4 Battle Edition je kompletní hra bez zombíků

Call of Duty: Black Ops 4 Battle Edition je kompletní hra bez zombíků

Jan Kalný

Jan Kalný

Platformy Windows PC

Za dvě třetiny plné ceny si můžete koupit dvě třetiny hry.

Reklama

Světe div se, letošní díl Call of Duty není i přes battle royale Blackout a absenci singleplayerové kampaně vůbec špatnou hrou, viz naše recenze. Obzvlášť v porovnání s Battlefield V, u něhož má spousta hráčů pocit, že v EA a DICE silně zklamali. O tom ale přeci jenom tato novinka není, ta je o nové edici, která je exkluzivně dostupná na PC skrze Battle.net.

Battle Edition nabízí plný a kompletní přístup do multiplayeru a zmíněného Blackoutu, a to za sníženou cenu. Pokud tedy nepatří kooperativní Zombies mezi něco, co byste hráli a stejně vynechali, je toto perfektní šance se do hry dostat.

Základní cena této edice je stanovená na docela přívětivých 40€ (v přepočtu tedy necelých 1050 Kč). Celá hra je ovšem do 6. ledna ve slevě a Battle Edition si tak můžete koupit „jen” za 30€ (tedy 775 Kč). Jde od Activisionu o docela zajímavý a necharakteristicky vlídný tah, který by mohl zájem o hru značně navýšit. Pokud byste navíc v budoucnu chtěli i režim se zombíky, bude dostupný upgrade, který vaši Battle Edition upgraduje na standardní digitální edici, jež nabízí kromě kooperativního Zombies také 1100 Call of Duty Points a bonusové předměty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama