Call of Duty: Modern Warfare 2 v krátkém teaseru odhaluje logo a možné zasazení
Call of Duty Novinka Call of Duty: Modern Warfare 2 v krátkém teaseru odhaluje logo a možné zasazení

Call of Duty: Modern Warfare 2 v krátkém teaseru odhaluje logo a možné zasazení

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

22
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Spekuluje se rovněž o návratu známé jednotky.

Reklama

Activison začíná fanoušky pomalu lákat na chystané nové Call of Duty, které by mělo tradičně vyjít na přelomu října a listopadu.

Není žádným tajemstvím, že půjde o pokračování Call of Duty: Modern Warfare z roku 2019. Dnes Activision oficiálně potvrdil, že hra ponese název Call of Duty: Modern Warfare 2. Níže si můžete prohlédnout čerstvě vydaný teaser, který toho kromě samotného loga a názvu na první pohled příliš neodhaluje.

Při podrobném rozboru je však zřejmé, že vývojáři do ukázky ukryli několik indicií. Například okolo sedmé vteřiny je k vidění krátký prostřih na logo Task Force 141, což je speciální jednotka, která hrála důležitou roli v příběhu starších dílů Modern Warfare.

Možná vůbec nejzásadnější prostor dostali členové této jednotky v původním Call of Duty: Modern Warfare 2 z roku 2009. Jisté tedy je, že se tato jednotka v nějaké formě objeví i novém COD: Modern Warfare 2.

Call of Duty: Modern Warfare 2 v krátkém teaseru odhaluje logo a možné zasazení

Druhou indicií jsou souřadnice (1.3521° N. 103.8198° E), která vás zavedou do Singapuru. Dá se proto předpokládat, že nás část kampaně nebo jedna z multiplayerovým map vezme právě do této asijské metropole.

Starší spekulace poté naznačovaly boje s kolumbijským drogovým kartelem, větší důraz na realističtější zpracování násilí a systém morálních rozhodnutí. Dále se mluvilo o novém herním režimu, který nahradí mód Spec Ops.

Na oficiální potvrzení výše zmíněných prvků a novinek si však budeme muset ještě nějaký čas počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama