Capcom na E3 oznámí novinky ohledně Resident Evil Village
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Novinka Capcom na E3 oznámí novinky ohledně Resident Evil Village

Capcom na E3 oznámí novinky ohledně Resident Evil Village

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dočkáme se příběhového DLC?

Reklama

Už nějakou dobu víme, že se na letošní E3 ukáže také japonská společnost Capcom, zatím jsme ale neznali přesný čas její konference. To se změnilo dnes, kdy firma oznámila, že její prezentace začne 14. června ve 23:30 středoevropského letního času a bude ji moderovat Rachel Quirico. Mnohem zajímavější je ale samotný lineup. Capcom totiž prostřednictvím Twitteru oznámil, že na akci se dozvíme novinky o 4 hrách z jejich portfolia. A poměrně překvapivě je jednou z nich také nedávno vydaný Resident Evil Village.

Osmý díl slavné hororové série byl sice velmi úspěšný, ale s nějakým dodatečným obsahem už jsme příliš nepočítali. Ostatně leaker Dusk Golem několikrát na svém Twitteru napsal, že o žádném chystaném DLC pro Village neví. Je ale možné, že by Capcom změnil plány? Uvidíme. Stále je tu také možnost, že by na akci mohli oznámit podporu pro VR, kterou sedmý díl nabízel už při vydání.

Další hrou, která se na konferenci ukáže, je The Great Ace Attorney Chronicles. Jde o kolekci dvou spin-offů ze série Ace Attorney, které se po několika letech konečně podívají na západ. Dosud byly dostupné pouze v Japonsku. Pravděpodobně uvidíme nové záběry ze hry, datum vydání už ale známe. Je stanoveno na 27. července.

Posledními dvěma tituly jsou pak hry ze série Monster Hunter. Zatímco Monster Hunter Rise vyšel už 26. března a řeč bude nejspíš hlavně o novém obsahu, Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin teprve vyjde. I u něj už však známe konkrétní datum – 9. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama