Castingová agentura odhalila detaily o novém Deus Ex
Deus Ex Novinka Castingová agentura odhalila detaily o novém Deus Ex

Castingová agentura odhalila detaily o novém Deus Ex

Michal Burian

Michal Burian

18

Hlavním hrdinou by mohl být Hiroshi Saito, měl by to být slušný asijský muž, který bude mít za úkol infiltrovat se do koalice Augmented Rights.

Reklama

Aktualizace: Vše nasvědčuje tomu, že Hiroshi Saito nebude hlavní hrdina nového Deus Ex, ale jeden ze záporáků.

Původní zpráva

Castingová agentura NYC Castings prozradila zajímavé detaily, když hledala herce, který by byl vhodný pro roli hlavního hrdiny nebo nějaké NPC v novém Deus Ex. Mělo by mu být do třiceti let a měl by alespoň malinko ovládat bojová umění. Plusem jsou zkušenosti se snímáním pohybu.

Nás samozřejmě zajímají nejvíce detaily o samotném Deus Ex. Hiroshi Saito bude agent stínů Illuminátů, jenž se bude muset infiltrovat do koalice Augmented Rights. Následně vyměnit vůdce a jejich jménem spáchat sérii útoků. Jde o nelítostného, mazaného a arogantního chlápka, který je disciplinovaný, bez emocí, inteligentní, odvážný. Má mírný japonský přízvuk.

Eidos Montreal zatím o novém Deus Ex moc nemluvil, jediné co řekl, bylo, že vyjde pro PC a next-gen konzole. Následovat budou i hry z universa Deus Ex pro tablety a smartphony, stejně tak různé knihy, novely atd. Vše bude přitom sjednoceno pod značkou Deus Ex: Universe.

Stejně jako v Deus Ex: Human Revolution, i v novém dílu se budeme moci rozhodovat, jakým způsobem splníme jednotlivé úkoly, chcete si hrát na tichého zabijáka nebo raději zvolíte rambo styl? Vše záleží jen na vás.

Zamlouval by se vám Hiroshi Saito jako hlavní hrdina?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama