CD Projekt RED slaví 20. výročí
Novinka CD Projekt RED slaví 20. výročí

CD Projekt RED slaví 20. výročí

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Čekají nás různé doprovodné aktivity a novinky.

Reklama

CD Projekt RED, tedy polské studio stojící za hrami ze světa Zaklínače, případně za poněkud kontroverzním Cyberpunkem 2077, bylo založeno v roce 2002, což znamená, že letos už dochází na jeho 20. výročí. A 20 let na videoherní scéně, to rozhodně není málo.

A právě taková radostná událost je třeba náležitě oslavit, a to třeba spuštěním speciální webové stránky, na níž aktuálně naleznete časovou osu nejdůležitějších událostí, ale také se lze připravit na denní výzvy (bude jich dvacet a dostupné budou každé pondělí a čtvrtek), z nichž můžete získat speciální balíček odměn. Pokud vás tedy členové studia vyberou.

Během střed se poté ještě můžete těšit na speciální streamy, jež budou věnované hrám od tohoto celku, zatímco v pátek se vždy dozvíme různé podrobnosti a fakta o této společnosti.

Kromě toho všeho nás ale také čekají ještě nějaká překvapení, tudíž bychom se konečně mohli dozvědět další informace o chystaných novinkách do Cyberpunku 2077, případně ohledně nějakého dalšího projektu, jako je chystaný další Zaklínač.

Na zmíněných stránkách navíc můžete nahrát nějakou svou vzpomínkovou fotografii, případně třeba i kresbu, která se následně stane součástí zdejší narozeninové galerie.

Nicméně o svou vzpomínku se můžete podělit i u nás v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama