CD Projekt vyjmenoval hlavní problémy next-gen verze Zaklínače 3
Zaklínač 3 Novinka CD Projekt vyjmenoval hlavní problémy next-gen verze Zaklínače 3

CD Projekt vyjmenoval hlavní problémy next-gen verze Zaklínače 3

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

35
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na opravách se pracuje.

Reklama

Vývojáři ze studia CD Projekt vydali na oficiálním fóru přehledný seznam čtyř hlavních problémů, které aktuálně trápí next-gen verzi Zaklínače 3. Vývojáři jako první zmiňují pády hry u PC verze. U tohoto problému by měla minimálně z části pomoct opětovná instalace grafických ovladačů.

Druhý problém se týká hráčů, kteří PC verzi chtějí hrát přes Origin. V tomto případě nešel samotný update vůbec stáhnout. Oprava by měla být součástí dnes vydané aktualizace.

Problém číslo tři se opět týká PC verze ve spojení s novým režimem ray tracingu, při kterém doházím k propadům snímků. Tento nedostatek postihuje zejména majitele procesorů od Intelu. Vývojáři v tomto směru hráče žádají o trpělivost a doporučují hru zapnout v DirectX 11 verzi, která ray tracing neobsahuje.

Čtvrtý technický problém už by měl být vyřešen. Šlo o to, že PlayStation 5 verze hry byla v některých regionech nedostupná a nová aktualizace nešla stáhnout. Z výše popsaných nedostatků i ohlasů od samotných hráčů je zřejmé, že největší problémy má Zaklínač 3 v next-gen verzi právě na PC.

I přes výše zmíněné nedostatky má ale samotná hra stále co nabídnout, o čemž se můžete přesvědčit v našem speciálu, který se věnuje vedlejším úkolům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama