CD Projekt vyvrací spekulace o nákupu ze strany Sony
Novinka CD Projekt vyvrací spekulace o nákupu ze strany Sony

CD Projekt vyvrací spekulace o nákupu ze strany Sony

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Studio není na prodej, říká ředitel Adam Kićinski.

Reklama

Ředitel polského studia CD Projekt stojícího za hrami Zaklínač 3: Divoký hon nebo Cyberpunk 2077 popřel spekulace o nákupu ze strany Sony, které se začaly šířit o víkendu. Původně za nimi stál leaker s přezdívkou Liz, který se jinak zaměřuje na Destiny.

„Z našeho pohledu se nic nezměnilo. Mohu tedy zopakovat to, co říkáme už řadu let - CD Projekt není na prodej. Chceme zůstat nezávislí. Domnívám se, že máme vynikající strategii. Rozhodně není snadné ji realizovat, ale je velmi vzrušující jít si svou vlastní cestou. Je to tedy čistá fáma,“ vysvětloval situaci v hovoru s investory výkonný ředitel studia Adam Kićinski.

Manažeři se vyjádřili také k restartu projektu Sirius ze světa Zaklínače: „Jsem si vědom toho, že není dobré slyšet od společnosti, že se projekt přehodnocuje. Ale zároveň, abychom zůstali inovativní, musíme experimentovat a být odvážní při zkoušení nových cest a mít vše pod kontrolou a držet správný směr, zejména u projektu, který je pro nás z hlediska designu nový, vyvíjený novým studiem v naší skupině. Během dalšího postupu musíme neustále vyhodnocovat situaci. Je lepší včas snížit náklady - a v případě potřeby i znovu začít - než se pouštět do dalších prací,“ řekl finanční ředitel Piotr Nielubowicz.

CD Projekt a DLC pro Cyberpunk 2077 Phantom Liberty budou součástí Summer Game Festu. Na něm by se mohlo odhalit datum vydání očekávaného rozšíření, ve kterém si zahraje Idris Elba.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama