CDPR pomůže s refundací fyzických kusů Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 Novinka CDPR pomůže s refundací fyzických kusů Cyberpunk 2077

CDPR pomůže s refundací fyzických kusů Cyberpunk 2077

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

48
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Polské studio plní svůj dřívější slib.

Reklama

Za poslední týden se příliš kladných informací ohledně nového titulu z dílny vývojářského studia CD Projekt Red, Cyberpunku 2077, neobjevilo. V poslední době jsme Vás tak informovali o stažení této hry z PlayStation Storu, ale také o vyjádření Xboxu k Cyberpunku 2077. Obě konzolové platformy nabízí vrácení peněz za zakoupenou digitální verzi hry. O postupu vrácení digitání verze postupně zákazníky informuje i samotná společnost CD Projekt Red, která nově popsala i kroky k tomu, jak refundnout fyzickou kopii Cyberpunku. CD Projekt Red tak plní svůj původní příslib z dřívějšího týdne.

CDPR pomůže s refundací fyzických kusů Cyberpunk 2077

„Právě jsme začali oslovovat lidi, kteří nám poslali zprávu s potvrzením o nákupu. Tyto e-maily rozesíláme ve vlnách, takže se nemusíte bát, pokud nedostanete odpověď okamžitě.

Zároveň bychom rádi, abyste věděli, že naším záměrem je pro každého vlastníka fyzické kopie nebo digitální kopie zakoupené v maloobchodě, který má platný doklad o nákupu (a pošle nám e-mail na adresu helpmerefund@cdprojektred.com v časovém okně) zajistit vrácení peněz. V případě potřeby to uděláme z vlastní kapsy. Pokud nemůžete získat náhradu za hru z obchodu, kde jste ji zakoupili, kontaktujte nás e-mailem do 21. prosince. Jelikož se jedná o jednorázovou iniciativu, poskytneme všem další kroky až po uzavření okna pro odeslání žádosti o vrácení peněz.

U digitálních verzí postupujte podle postupu vrácení peněz každé příslušné platformy. “

V mnoha případech obchody neumožňují vrátit peníze za hry, pokud byly otevřeny nebo v případě digitálních kopií vykoupeny. Americký maloobchodní prodejce Best Buy uvedl, že do 21. prosince budou vráceny peníze za fyzické kopie Cyberpunk 2077 v obchodě nebo e-mailem, a to i v případě, že bylo balení hry otevřené. Prodejce rovněž uvedl, že bude možné vrátit sběratelskou edici, ale hráči budou také muset vrátit všechny doplňky, které s ní byly dodány.

Pro zákazníky s fyzickými kusy, zakoupenými v ČR, zřejmě nadále platí pokyny od Comgadu:

„Pokud jste si pořídili českou krabicovou hru pro PS4 nebo Xone a přejete si ji vrátit na základě této informace od CD Projektu, směřujte prosím svůj požadavek přímo na helpmerefund@cdprojektred.com nejpozději do 21.12.2020. Možnost vrácení hry přímo na prodejnách není v České republice a na Slovensku dostupná. Upozorňujeme, že tato nabídka CD Projektu není reklamace. V případě reklamace se postupuje běžným způsobem dle reklamačních podmínek příslušného obchodu.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama