Cenega chtěla české titulky u Rise of the Tomb Raider, ale přes vydavatele žádost neprošla
Rise of the Tomb Raider Novinka Cenega chtěla české titulky u Rise of the Tomb Raider, ale přes vydavatele žádost neprošla

Cenega chtěla české titulky u Rise of the Tomb Raider, ale přes vydavatele žádost neprošla

Michal Burian

Michal Burian

40

Zbývá tak fanouškovský překlad. Přesné datum vydání PC verze se máme dozvědět již brzy.

Reklama

Na redakčním e-mailu, v soukromých zprávách a v komentářích se nám množí od vás dotazy, zda Rise of the Tomb Raider bude mít alespoň na počítačích české titulky, když Xbox One a Xbox 360 verze lokalizovány nebyly. Xboxové verze této hry si vydal sám Microsoft, zatímco PC verzi uvede na trh po celém světě Square Enix se zastoupením různých firem, u nás Cenega.

Abychom vám dokázali oficiálně odpovědět, kontaktovali jsme zástupce Cenegy. Ten nám sdělil, že o české titulky u Rise of the Tomb Raider usilovali, ale bohužel se lokalizaci nepodařilo u vydavatele protlačit. Z jakého důvodu, to už nám prozrazeno nebylo.

Poslední naděje pro fanoušky Lary Croft tak zhasla, přitom restart Tomb Raider z roku 2013 české titulky na PC měl. Nezbývá než čekat na komunitu, zda se vrhne na překlad.

Abychom nekončili smutně, tak přesný termín vydání PC verze se máme dozvědět již brzy. Na Steamu zatím svítí neurčitě leden 2016, ale většina obchodů uvádí 29. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama