Čerstvé detaily z dobrodružství The Last of Us
The Last of Us Novinka Čerstvé detaily z dobrodružství The Last of Us

Čerstvé detaily z dobrodružství The Last of Us

Michal Maliarov

Michal Maliarov

8

Po první várce in-game screenshotů začínají na veřejnost unikat první informace a ždíbky z Game Informeru.

Reklama

Ten totiž nabízí na svých stránkách tunu nových detailů, kterých se brzy dočkáme také. Prozatím nám ale musí stačit něco málo, co dokázali vyšťourat fanoušci a zahraniční servery.

Tak především, herní prostředí ze screenshotů patří americkému městu Pittsburgh, což poukazuje na řádné cestování, minimálně po území Spojených států. Barevná paleta se vymyká klasické šedi post-apokalyptického světa, kterou známe z mnoha jiných her i filmů, což má projektu přidat živost a pocit stále žijícího světa, kde se něco pokazilo.

Velkou součástí hry bude hledání. Souboje jsou rozděleny na přestřelky a boje na blízko, zatímco takřka všechny zbraně se budou postupně opotřebovávat a nakonec si budete muset najít zcela nové. To přidává do hry kýžený aspekt přežití, protože zdaleka ne vždy budete bojovat fér.

Vývojáři nás také uklidňují, že celá hra rozhodně nebude jeden dlouhý doprovod Ellie. Ačkoliv druhou postavu nebudeme moci přímo ovládat, Naughty Dog se pekelně soustředil na vychytání umělé inteligence a všechny základní chyby a bugy podobného stylu hry by se tak objevovat neměly. Na prezentaci, kterou Game Informer navštívil prý bylo vidět, že se Ellie dokáže o sebe postarat sama a hráč rozhodně nemusí hlídat každý její krok.

Z první vlny informací je to prozatím vše. Doufejme, že se za několik dnů dozvíme mnohem více, jelikož bude nové číslo na stáncích již 7.února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama