Česká příběhová plošinovka Scarlet Deer Inn dostane veřejnou demoverzi
i Zdroj: Attu Games
Scarlet Deer Inn Novinka Česká příběhová plošinovka Scarlet Deer Inn dostane veřejnou demoverzi

Česká příběhová plošinovka Scarlet Deer Inn dostane veřejnou demoverzi

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Vyšívanou hru si budete moct vyzkoušet už příští týden.

Reklama

Studio Attu Games, tvořené manželským duem Evou a Lukášem Navrátilovými, které nedávno doplnil Jakub Špiřík, už několik let pracuje na příběhové plošinovce Scarlet Deer Inn. Stejně jako jejich prvotina Feudal Alloy, také jejich aktuální projekt zaujme hned na první pohled stylizací, ta je však tentokrát ještě o něco unikátnější, protože pro tvorbu grafiky používají vyšívané podklady.

Titul za těch pár let postupně trochu změnil podobu a naposledy se ukázal na brněnské akci Game Access, která proběhla na přelomu května a června. Evu Navrátilovou jsem měl tehdy možnost vyzpovídat. Pokud vás tedy hra zajímá víc do detailů, můžete si přečíst rozhovor.

Už v něm byste nalezli informaci, že vývojáři připravují veřejné demo, které museli už několikrát interně odložit. Dnes ale na Twitteru oznámili, že se hráči dočkají už velmi brzy, a to konkrétně 8. srpna. Hra tak bude pro veřejnost dostupná vůbec poprvé, vyzkoušet si ji budete moct na Steamu, kde si rovněž Scarlet Deer Inn můžete přidat do wishlistu.

Plná verze už letošek nestihne, v červnu ale Eva odhadovala vydání na první polovinu příštího roku, tak doufejme, že vše půjde podle plánu. Hra dorazí na PC, Xbox Series X|S a Nintendo Switch, přičemž už nyní je hratelná také na handheldových počítačích, jako je Steam Deck či ROG Ally.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama