České vydání nového komiksu Zaklínače je v plánu
Zaklínač Novinka České vydání nového komiksu Zaklínače je v plánu

České vydání nového komiksu Zaklínače je v plánu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Na české vydání kompilace Library Edition však budeme muset zapomenout.

Reklama

Před několika dny došlo k odhalení nového komiksu Zaklínače, který opět vzniká ve spolupráci CD Projektu RED a Dark Horse. Nebylo moc důvodů předpokládat, že příběh o Geraltovi, který je povolán jistým starým přítelem kvůli vyřešení záhady spojenou s jeho dcerou, nevyjde i u nás. Nakladatelství Crew se koneckonců postaralo již o lokalizované vydání všech předešlých komiksů Zaklínače od Dark Horse, ať už jde o Skleněný dům, Liščí děti nebo Prokletí vran. Nezapomínejme ani na knihy Zaklínač a jeho svět a Gwent: Výtvarné umění zaklínačské karetní hry, které vyšly ve spolupráci s nakladatelstvím Fantom Print.

Přesto jsme se na Crew obrátili s dotazem, zda se české verze Of Flesh and Flame dočkáme. Jak nám sdělil Jiří Pavlovský, Crew rozhodně nový komiks vydat chce. Jak se zdá, aktuálně není nic vysloveně jisté, ale nakladatelství ho rozhodně plánuje. Zatím tedy nevíme, kdy u nás Of Flesh and Flame případně vyjde, nicméně první ze čtyř částí vychází v zahraničí 19. prosince a na české vydání určitě nedojde dřív než po zahraničním publikování všech čtyř částí.

V případě kompilace Library Edition, jež obsahuje komiksy Skleněný dům, Liščí děti, Prokletí vran a Killing Monsters, stejně jako s nimi spojené bonusy, je však situace opačná. V zahraničí dojde na toto souhrnné vydání 31. října, ale v tomto případě Crew české vydání neplánuje. S ohledem na to, že u nás oficiálně nevyšel jen kratší komiks Killing Monsters, který je kupříkladu volně ke stažení z GOG.com pro majitele Zaklínače 3, se něco takového dalo očekávat. Nyní je ale jisté, že bychom českou verzi Library Edition neměli vyhlížet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama