Chystaný komiks Zaklínače nabídne další Geraltovo dobrodružství
Zaklínač Novinka Chystaný komiks Zaklínače nabídne další Geraltovo dobrodružství

Chystaný komiks Zaklínače nabídne další Geraltovo dobrodružství

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Bílý vlk se tentokrát zaplete do příběhu o záhadě spojené s dcerou jednoho starého známého.

Reklama

Po vydání komiksu Prokletí vran nejspíš mnozí očekávali, že s komiksovým rozšiřováním světa Zaklínače je prozatím konec a čeká nás už jen kompilace Library Edition, která zahrne příběhy Skleněný dům, Liščí děti, Prokletí vran a Killing Monsters. Nakonec se ale přeci jen dočkáme ještě jednoho zcela nového kousku, jak dnes odhalil server Comicbook.com.

CD Projekt RED ve spolupráci s Dark Horse chystá čtyřdílný komiksový příběh s podtitulem Of Flesh and Flame, jehož první část vychází v zahraničí 19. prosince letošního roku. Hlavním hrdinou je opět zaklínač Geralt z Rivie, který je tentokrát povolán jistým starým přítelem, aby mu pomohl vyřešit záhadu spojenou s jeho dcerou. Po příjezdu se zaklínač překvapivě setká s dalším starým známým z minulosti a záhy se Geralt ocitne na místech, která předčí jeho původní očekávání.

Složení týmu tvůrců se po Prokletí vran opět mění. Scénář má tentokrát na starosti Aleksandra Motyka, která se podílela již na vývoji Zaklínače 3. O kresby se postará Marianna Strychowska, jejíž práci můžete znát třeba z loňských omalovánek pro dospělé na motivy Zaklínače. úroveň nového grafického zpracování by mohla naznačovat čerstvě odhalená obálka prvního čísla.

V tuto chvíli se samozřejmě nabízí otázka, zda Of Flesh and Flame časem vyjde v češtině. Výše zmíněná kompilace Library Edition je možná v tuto chvíli velká neznámá, ale jelikož se nakladatelství Crew v minulosti postaralo o české vydání všech tří předešlých komiksů Zaklínače od Dark Horse, mám takový pocit, že se časem na pultech našich obchodů objeví i čtvrtý příběh. Jakmile budeme mít v otázce českého vydání jasno, samozřejmě vás budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama