Český Microsoft odhalil bundly Xbox One s FIFA 15
FIFA 15 Novinka Český Microsoft odhalil bundly Xbox One s FIFA 15

Český Microsoft odhalil bundly Xbox One s FIFA 15

Michal Burian

Michal Burian

39

Předobjednat si budete moci bundle s konzolí Xbox One obsahující Forza 5 a FIFA 15 za sympatických 10 999 Kč.

Reklama

Společnost Microsoft se během E3 pochlubila, že konzole Xbox One se začne oficiálně v České a Slovenské republice prodávat od 5. září letošního roku. Dnes jsme se dozvěděli, že na trhu budou dva speciální předobjednávkové bundly.

První bude obsahovat konzoli Xbox One (500 GB harddisk), bezdrátový Xbox One ovladač, HDMI kabel, drátový headset, 14ti denní trial Xbox Live Gold pro nové členy a digitální kódy na dvě hry zdarma: Forza Motorsport 5 a fotbalu FIFA 15 od EA Sports. To vše za odhadovanou maloobchodní cenu 10 999 Kč.

Druhý bundle obsahuje konzoli Xbox One, pohybový senzor Kinect, limitovanou edici bezdrátového ovladače Day One, HDMI kabel, drátový headset, 14ti denní trial Xbox Live Gold pro nové členy, Dance Central Spotlight a digitální kód ke stažení FIFA 15. Odhadovaná maloobchodní cena je 13 999 Kč.

Oficiální ceník Microsoftu dokládá, že jde o velmi výhodné balení, samotný Xbox One se bude prodávat za doporučenou cenu 10 999 Kč, s Kinectem pak 13 999 Kč. Bezdrátový Xbox One ovladač pořídíte za 1599 Kč a bezdrátový ovladač s nabíjecí sadou za 2049 Kč.

Kde předobjednat? V našem obchodě Xzone.cz již nyní můžete předobjednat jak samotný Xbox One, tak právě oznámené bundly. Ty budou velmi limotované, tak s předobjednávkou dlouho neotálejte. Za stejnou cenu totiž získáte 2 hry zdarma.

Zároveň bylo potvrzeno, že na trhu budou i GOTY edice již vydaných her: Forza 5, Ryse, Dead Rising 3, Zoo Tycoon a Kinect Sports Rivals. Všechny edice budou obsahovat původní hru a dodatečné balíčky.

,,Xbox One připravuje pro letošní vánoční sezonu nejrozsáhlejší a nejsenzačnější line up až 9 exkluzivních nových her dostupných pouze pro Xbox One. Společně s již dostupnými 5ti tituly tak nabízí portfolio více než 14 exkluzivních titulů a mnohých dalších od vydavatelů tzv 3.stran jako již zmiňovaná FIFA 15, Assassin´s Creed Unity, Call of Duty Advanced Warfare, Zaklínač 3, tituly pro Kinect senzor jako Just Dance 2015 a Shape up a mnoho dalších," dočteme se v tiskové zprávě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama